Pandurii, învinsă în ultima etapă a sezonului

Pandurii Târgu Jiu a încheiat sezonul 2021 – 2022 cu un eşec înregistrat în deplasare. Gorjenii au fost învinşi, pe terenul de la Orăştie, de CSM Deva, în meciul din etapa 9 din play-off, cu scorul de 2-1.

Pandurii a încheiat sezonul de Liga 3 pe ultimul loc din play-off. Gorjenii au ratat obiectivul de a se clasa pe locul doi şi de a participa la meciul de baraj pentru promovarea în Liga 2, având evoluţii dezamăgitoare pe final de sezon. După ce au fost învinşi acasă de Voinţa Lupac, în penultima etapă, Pandurii a pierdut şi meciul disputat în deplasare, cu CSM Deva, scor 2-1 pentru gazde. Meciul a fost însă dominat în cea mai mare parte de oaspeţi, care au condus până în ultimele 15 minute de joc, primind pe final de meci cele două goluri. Scorul a fost deschis de Pandurii, în minutul 15, prin golul marcat de Peniel Obeng, la pauză oaspeţii fiind în avantaj, scor 0-1. Chiar dacă gorjenii au dominat şi repriza secundă, relaxarea de pe final de meci i-a costat, Săulescu reuşid egalarea în minutul 78. Scorul a fost egal în minutul 90 dar gazdele au reuşit victoria în minutul 5 de prelungiri arătate de arbitrul partidei. Mahadi Kayondo a stabilit scorul final prin golul marcat în minutul 90+5.

În cel de-al doilea meciu din play-off liderul seriei a 7-a, CSM Reşiţa, s-a impus în deplasarea de la Voinţa Lupac cu scorul de 3-0.

Vizualizări: 484

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: