Pandurii joacă până-n ultima zi. Al şaptelea amical!

Directorul sportiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, a perfectat şi cel de-al şaptelea meci amical pe care echipa din Târgu Jiu îl va disputa în stagiul de pregătire din Antalya. Ultimul amical al Pandurii a fost un succes, echipa lui Flavius Stoican reușind să învingă liderul Poloniei Jagiellonia Białystok.
Sâmbătă, 28 ianuarie, cu o zi înaintea încheierii acestui stagiu de pregătire, Pandurii Târgu Jiu va juca un ultim meci amical cu formaţia din Liga a II-a din Ungaria, FC Szeged 2011, echipă clasată pe locul 8 în campionat. Până atunci Pandurii urmează să mai joace joi 26 ianuarie, cu formaţia FK Istiqlol Dushanbe, care se află pe locul 1 în Liga I din Tadjikistan. Meciul este programat cu începere de la ora 15:30 pe baza sportivă de la Emirhan Sport Complex, acolo unde ambele echipe se şi antrenează zilnic.
Pandurii Târgu Jiu a reuşit o victorie în faţa unei echipe puternice din prima ligă poloneză, Jagiellonia Białystok, ocupanta locului I în campionatul Poloniei. Antrenorii ambelor echipe au utilizat echipe aproape în totalitate diferite în cele două reprize. Pandurilor li s-a alăturat și fundaşul Ciprian Negoiţă, care a și evoluat timp de 45 de minute în meciul de polonezii. În minutul 33 Bogdan Dănăricu a deschis scorul din pasa lui Cătălin Hlistei. Acesta a fost al cincilea meci de verificare al Pandurii, în cantonamentul din Antalya, trei meciuri încheindu-se la egalitate şi doar unul fiind pierdut de formaţia din Târgu Jiu.
Următorul meci amical al echipei Pandurii este programat joi, 26 ianuarie 2017, cu FK Istiqlol Dushanbe (Liga I Tadjikistan – loc 1).

Vizualizări: 550

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: