Pandurii, sfătuiţi să rămână cu picioarele pe pământ

Universitatea  Cluj – Pandurii Târgu Jiu

Stadion Cetate din Alba Iulia, sâmbătă, ora 14:00

Petre Grigoraş nu vrea ca entuziasmul suporterilor de la Târgu Jiu să se transmită şi jucătorilor şi i-a sfătuit să rămână cu picioarele pe pământ înaintea meciului de sâmbătă cu U Cluj. Gorjenii s-au antrenat ieri de dimineaţă pe terenul de joc de la Târgu Jiu, care nu mai are de ce să fie protejat pentru că oricum va fi distrus, iar astăzi, după antrenamentul de dimineaţă, echipa va pleca spre Alba Iulia, acolo unde clujenii îşi dispută meciurile de pe teren propriu până îşi vor construi noua arenă.

Trecând peste cele trei absenţe din lot, Viera, Ilie Iordache şi Hidişan, Grigoraş crede că sunt în lotul actual suficienţi jucători care să-i suplinească. Cei trei vor rămâne în afara lotului pentru acest meci în speranţa că se vor reface pentru jocul următor cu Braşovul. Tehnicianul a precizat că aceştia nu sunt apţi nici din punct de vedere fizic şi nici din punct de vedere al sănătăţii, din aceste motive preferând să nu rişte. În ceea ce priveşte adversarul, Grigoraş spune că U Cluj e periculoasă şi cu Niculescu pe teren şi cu el pe bancă pentru că sunt acolo mulţi alţi jucători cu experienţă. „Poate nu joacă Claudiu Niculescu pe teren, dar nu ştiu dacă faptul că s-a schimbat antrenorul poate ştirbii din experienţa lui Boştină sau Păcurar. Sunt acolo jucători care au meciuri multe precum Buhuşi sau Izvoranu”, a spus  ieri antrenorul pandurilor precizând că U Cluj nu va fi uşor de învins nici în circumstanţele actuale dar Pandurii pot oferi surpriza dacă vor juca aşa cum le va spune antrenorul.

Deranjat de teren

Grigoraş le-a mai cerut jucătorilor săi să nu ia în calcul euforia suporterilor şi vocea străzii, repetând că n-au realizat prea multe în ultimele două jocuri: „Euforia şi bucuria prea mare a oamenilor pe care i-am întâlnit pe stradă şi a suporterilor, mi-e teamă să nu-i afecteze pe jucători să nu creadă că dacă am făcut un meci bun cu Rapid şi Târgu Mureş suntem salvaţi. Nu ne gândim la nu ştiu ce loc în clasament, este greşit şi sper ca jucătorii să înţeleagă că dacă ne vom lua după ce se spune pe stradă şi nu vom ţine seama de joc vom avea mari probleme în viitor”. Ritmul de pregătire pe acest final de tur este unul mai intens dar Grigoraş speră ca jucătorii să reziste. Acesta spune că momentan nu sunt probleme din punct de vedere fizic cu toate că toată săptămâna a făcut antrenamente pe un teren mai mult decât prost, în mocirlă. „Am fost nevoit să mai modific din programul de pregătire datorită stării terenului care este deplorabil pentru că am avut şi ghinionul că a mai şi plouat”, s-a plâns ieri Grigoraş care a precizat că în curând echipa nu se va mai putea antrena nici pe terenul de joc pentru că acesta va intra în refacere.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: