Pandurii Târgu Jiu au remizat cu Cherno More Varna

Ultima verificare pentru Pandurii Târgu Jiu a adus pe teren mai puţini jucători decât la celelalte partide şi o echipă apropiată de cea care va evolua în retur. Pandurii au jucat ieri după-amiază cu bulgarii de la Cherno More Varna, meciul încheindu-se cu un rezultat de egalitate. Partida s-a disputat în apropiere de staţiunea Side.

Scorul Partidei a fost 1-1, Pandurii deschizând scorul abia după pauză şi după ce prima repriză a fost una echilibrată fără prea multe ocazii de poartă de nici o parte. Gorjenii au marcat prin Lemnaru, care a înscris un gol frumos, în minutul 52, fiind cu spatele la poartă şi trimiţând mingea din interiorul careului cu spatele, dintr-o centrare de pe partea dreaptă a lui Popete. Bulgarii au egalat cu trei minute înainte de finalul partidei după o greşeală a portarului Horvat care a respins în faţă un balon şutat de adversari.

Antrenorul Petre Grigoraş a început partida în formula de echipă:  Lazar – Pleaşcă, Chiricheş, Cardoso, Neagu – Băcilă, Voiculeţ, Nistor, Grecu – Hidişan, Lemnaru. După pauză au mai fost trimişi pe teren Rada, Popete, Avramescu, Apostu şi Horvat. Acesta a fost ultimul amical al celor de la Pandurii din stagiul din Turcia, astăzi echipa urmând să revină în ţară după ce dimineaţă s-a susţinut un ultim antrenament la Belek.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: