Pandurii 2 s-a antrenat pe Insuliţă doar o zi

Jucătorii echipei a doua a clubului Pandurii au  început de ieri pregătirea centralizată de iarnă, primul stagiu fiind efectuat la Târgu Jiu. Gabi Zahiu şi-a dus jucătorii la Hotel Sport iar pentru pregătire a ales ieri Insula de pe Jiu.  De azi Pandurii 2 se vor antrena în incinta stadionului, urmând ca programul de pregătire fizică să fie continuat timp de o săptămână.

Cu 28 de jucători în lot, Pandurii 2 a început de ieri pregătirea pe Insula de pe Jiu, urmând ca de azi să fie continuate antrenamentele în Stadionul Municipal. „Am ales să ne pregătim pe Insulă dar cum jucătorii s-au plâns că e terenul denivelat o să revenim pe stadion şi vom face acolo tot cantonamentul. Avem două antrenamente pe zi şi vom merge şi la sala de forţă, dar e bine că am reuşit să-i ţinem aici împreună, la Hotel Sport”, a spus după primul antrenament tehnicianul echipei a doua.

Condescu: "Chibulcutean merită tot respectul!"

De la Pandurii au fost trimişi patru jucătorii la echipa a doua, Chibulcutean, Ilie Iordache, Adrian Iordache şi Daniel Orac, preşedintele Condescu explicând ieri că aceştia au avut probleme de acomodare ori nu au înţeles stilul antrenorului: "Sunt jucători care nu s-au acomodat sau care nu au avut timp să arate ce pot  ori care nu au înţeles stilul lui Petre Grigoraş. Poate îşi revin la altă echipă şi o să joace. Ar fi ideal să poţi să vinzi tot ce nu merge, ce nu se acomodează dar nu totdeauna se poate. Poate în altă parte or să joace bine".Dintre cei patru Chibulcutean se bucură în continuare de aprecierea preşedintelui Marin Condescu: „Chibulcutean ne-a ajutat foarte mult şi merită tot respectul. El a mers la echipa a doua  pentru că aşa a dorit antrenorul. Nu am însă obiecţii în privinţa jucătorilor la care s-a renunţat, atâta timp cât i-am dat mână liberă lui Grigoraş să facă echipă“. Dintre cei patru jucători se pare că doar Chibulcutean va efectua stagiul de pregătire cu echipa a doua, acesta fiind considerat de Zahiu foarte util echipei pentru că nu are decât un fundaş central în lot: „Din partea mea toţi cei care nu mai joacă la Pandurii au toată bunăvoinţa şi se pot antrena cu noi.  Chibulcutean este chiar foarte util pentru retur având în vedere faptul că e un fotbalist extrem de serios şi că noi nu mai avem decât  un fundaş central în lot după ce Rada şi Tătaru au plecat la prima echipă”. Adrian Iordache şi Daniel Orac sunt accidentaţi şi au plecat la Bucureşti pentru examene medicale iar Ilie Iordache a fost învoit de la pregătire. Cu cei de la Panduri 2 s-a antrenat ieri şi Arrieta, după o perioadă în care a avut program separat de pregătire cu antrenorul Florin Bejinaru.  Preşedintele Condescu a apreciat şi prestaţia jucătorului spaniol deşi acesta a evoluat foarte puţin la Pandurii şi nu consideră transferul său la echipa gorjeană un eşec: "Arrieta nu a fost o ţeapă, a dat gol când ţi-a crăpat buza cu Iaşi şi a marcat şi la Dinamo".

Ilie Iordache e liber să plece

Printre jucătorii care ar fi trebuit să se prezinte ieri în cantonamentul celor de la Pandurii 2 se număra şi Ilie Iordache, fotbalist care a fost trimis la echipa a doua după reunirea lotului echipei mari, el nefăcând parte din lotul pentru retur al antrenorului Petre Grigoraş. Antrenorul Gabi Zahiu a precizat că acesta este învoit pentru a rezolva unele probleme personale, acestea fiind legate de o eventuală plecare a sa la altă echipă. Deşi mai are contract cu Pandurii încă o jumătate de an, Iordache a precizat că nu vrea să joace la echipa a doua şi a ales să caute o altă echipă. Preşedintele Marin Condescu a precizat că acesta este lăsat să plece liber de contract. „Ilie Iordache  poate pleca unde vrea, din punctul nostru de vedere e liber să plece. Nu a confirmat şi nu l-a convins pe antrenor iar în contract am fost destul de clari specificând că ne putem despărţi de el într-o astfel de situaţie”, a precizat ieri preşedintele Marin Condescu care spune că Pandurii nu mai sunt dispuşi să plătească 25 000 de euro degeaba pentru el: „Iordache mai are contract până la vară, dar de ce să-i mai plătim 25 de mii de euro degeaba? Avem de ales, să-l plătim până la vară sau îl lăsăm. Dacă nu te ajută nu-l putem plăti degeaba. E liber să plece".


Lotul echipei Pandurii 2

Nicuşor Bănică

Dragoş Nicolae

Daniel Popescu

Ovidiu Golea

Claudiu Zgondea

Cosmin Bejinaru

George Bertea

Radu Dăianu

Ştefan Fărcăşanu

Ionuţ Stanciu

Mario Găman

Alexandru Dobroiu

Gabriel Zamfir

Alexandru Vlăduţi

Costinel Bugiu

Răzvan Nicoloff

Cristian Poiană

Marius Siminic

Constantin Diaconu

Paul Pasăre

Ionuţ Constantin

Ionuţ Frunză

Cristian Oiţă

Daniel Unguru

Roberto Dumitru

Victor David

Alin Chibulcutean

Ibon Arrieta

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: