Chibulcutean a ales să joace la Pandurii 2

Fostul căpitan al echipei Pandurii, Alin Chibulcutean, a decis să rămână la Pandurii până la finalul contractului cu echipa gorjeană. Deşi a avut oferte, după cum susţine preşedintele Eugen Pârvulescu, Chibulcutean a refuzat să plece la Gloria Bistriţa sau Poli Iaşi. Jucătorul a precizat că va rămâne la Pandurii 2 unde se antrenează deja de o săptămână sub comanda lui Gabi Zahiu.

În vara acestui an se împlinesc cinci ani de când Alin Chibulcutean a venit la Pandurii. Fundaşul a fost timp de patru ani jucătorul cu cele mai multe minute jucate şi timp de două sezoane integralist la Pandurii.  Pus recent pe lista de transfer, după ce a jucat destul de puţin în tur, fundaşul a anunţat că nu va pleca de la Târgu Jiu până la finalul contractului. Chibuluctean a anunţat conducerea că nu acceptă nici o altă ofertă şi că va rămâne să joace pentru Pandurii 2. „Echipa a doua este ultima soluţie pentru mine. Îmi pare rău că nu am plecat în vară când aveam oferte bune de la Liga I şi clubul putea să ia nişte bani pe mine”, a spus fostul căpitan, care a rămas vara trecută la Pandurii la rugămintea preşedintelui Marin Condescu. „Acum e târziu să mai plec aşa că vreau să continui la Pandurii, chiar şi la echipa a doua dacă la prima nu mai sunt dorit. M-am simţit foarte bine la Târgu Jiu, e a doua mea casă, iar în acest an se împlinesc cinci ani de când sunt aici”, a mai spus Chibulcutean.

 Preşedintele executiv Eugen Pârvulescu a precizat că toate variantele pentru un eventual transfer al lui Chibulcutean nu mai sunt valabile. „Am văzut că el nu acceptă nici o ofertă şi nu-l interesează decât să rămână la Pandurii”, a spus preşedintele precizând că înţelege că fundaşul a făcut eforturi deosebite pentru Pandurii.

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: