Patru candidați la concursul pentru șefia CSM Târgu Jiu

Patru candidaturi au fost depuse la primăria Târgu Jiu pentru postul de director al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu. Ultima zi de depunere a dosarelor de înscriere a fost miercuri, 16 ianuarie.

Selecția prin care ar urma să fie desemnat primul director al CSM Târgu Jiu se va desfășura la sediul primăriei Târgu Jiu. Proba scrisă va avea loc în data de 4 februarie, ora 10:30, iar interviul, în cadrul căruia candidații vor susține și proiectul de management, va fi susținut de candidați în maximum 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Punctajul maxim este de 100 de puncte, iar candidații trebuie să obțină cel puțin 70 de puncte pentru a promova concursul.

Primăria Târgu Jiu a mai încercat să promoveze o persoană pe acest post. La concursul din luna septembrie, cei doi candidați au fost respinși la proba scrisă. Selecția s-a lăsat atunci cu scandal după ce Dan Marinescu, unui dintre candidați, a acuzat municipalitatea de abuz în serviciu, fals şi uz de fals, spunând că a schimbat peste noapte anunţul de concurs, modificând pragul de promovare a probei scrise de la 50 la 70 de puncte.

Primul director al CSM Târgu Jiu va avea un mandat valabil 3 ani.

Vizualizări: 2,143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: