PDL, PSD şi PNL Gorj vor să scape de trădători

Cei care au jucat la două capete la alegerile prezidenţiale din 6 decembrie riscă sancţiuni din partea partidelor din care fac parte. Şefii filialelor gorjene ale PDL, PSD şi PNL au anunţat deja că trec la curăţenie, pentru a scăpa organizaţiile de cei despre care se spune că au susţinut pe faţă un candidat, iar în culise altul.

Biroul Permanent Judeţean al PDL Gorj, întrunit ieri, a făcut o analiză a rezultatului alegerilor prezidenţiale din 6 decembrie în localităţile judeţului. Potrivit primelor constatări, au fost obţinute rezultate sub aşteptări în unele localităţi unde PDL are primar, cum ar fi la Cătunele, unde primarul Ţuilă reprezintă mai degrabă interesele liberalului Morega. BPJ al PDL a cerut ieri şefilor de instituţii şi directorilor din zonele miniere susţinuţi în funcţii de Partidul Democrat Liberal să prezinte până joi un raport cu privire la activitatea lor electorală din cele şase săptămâni de campanie. Surse din PDL Gorj susţin că unii directori din minerit şi directori de instituţii deconcentrate îşi vor pierde posturile din cauza neimplicării în campania electorală.

Şi PSD Gorj a făcut o primă analiză, din care a rezultat că unii primari nu şi-au făcut datoria faţă de candidatul Mircea Geoană. Primarii din Fărcăşeşti, Stăneşti şi Jupâneşti sunt primii suspectaţi că au trădat în favoarea lui Traian Băsescu.

Situaţia este similară la PNL, unde nu toţi primarii au respectat îndemnul lui Crin Antonescu privind susţinerea lui Mircea Geoană.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: