Petrolul Stoina a luptat până în ultima etapă pentru play-off

Petrolul Stoina a fost una dintre echipele care s-a luptat întregul sezon pentru un loc între primele patru echipe care joacă în play-off. Din păcate, deşi au sperat până la final, petroliştii din Stoina au ratat calificarea.

Petrolul  Stoina spera chiar şi în ultima etapă a sezonului regulat că mai are şanse la calificarea în play-off. O victorie în meciul cu Internaţional Băleşti ar fi putut să ducă echipa din Stoina pe un loc din primele patru dar erau şanse apropiate de zero ca Petrolul Bustuchin să se împiedice de ultima clasată. Meciul cu echipa din Băleşti din ultima etapă s-a disputat pe terenul din Stoina, unde echipa gazdă avea sprijinul suporterilor care au fost invitaţi să vină în număr mare.

Înaintea acestui meci petroliștii se situau pe locul 5 în clasament, iar adversarii de la Băleşti, erau pe locul 3, însă la o diferenţă de doar trei puncte. Din păcate, chiar dacă au avut sprijinul multor suporteri jucătorii de la Stoina nu au mai repetat performanţele din ultimele etape când câştigau la scor meciurile cu Minerul Motru sau Viitorul Negomir.

Totuşi, elevii lui Cristi Nicolae nu au avut un meci uşor şi nici nu au jucat foarte rău, dovadă scorul da 1-0 cu care s-au impus cei de la Băleşti.

La fel ca întregul sezon, Petrolul Stoina a arătat că practică un fotbal de calitate, jucătorii dând dovadă de determinare şi arătând faptul că la Stoina încă se joacă fotbal.

Vizualizări: 1,379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: