Pieţarii promit reduceri la fructe şi legume de Black Friday

Vestea că vineri va fi o zi întreagă de reduceri la aproape toate magazinele din municipiul Târgu Jiu a pus pe jar cumpărătorii din municipiu. Mulți dintre ei s-au familiarizat deja cu termenul de Black Friday, iar acum așteaptă cu nerăbdare reducerile să dea năvală prin magazine. Comercianții din Piața Centrală au anunțat și ei scăderi de prețuri la fructe și legume.

Târgujienii și-au făcut deja planul de cumpărături pentru Black Friday. Cei mai mulți se gândesc să-și cumpere electrocasnice de vinerea neagră. Speră să le găsească la o reducere considerabilă. ”De vinerea neagră se întâmplă multe lucruri care sunt și în avantajul nostru, sunt foarte multe reduceri de prețuri în aproape toate domeniile. Încă nu știu ce reduceri sunt, aș vrea să-mi iau un aragaz. Dar, aici e cu dus întors. Măresc inițial prețurile și apoi, de vinerea neagră le scad o idee astfel încât nu este prea mare diferența. Dar, o să merg la vinerea neagră și o să-mi iau un aragaz”, a spus un cumpărător din Piața Mare.
Până și comercianții din Piața Centrală s-au gândit să aplice Black Friday și la fructe și legume. Una dintre comerciante spune că va ieftini fructele cu cel mult doi lei. ”O să ieftinesc și eu ce am pe masă. De exemplu, castanele de la 8 lei le las la 7 sau 6 lei. Trebuie să ținem și noi pasul. Sărbătorea asta a luat amploare și sunt vânzări bune atunci, dar totuși dacă n-ai bani în buzunar degeaba. Viața este grea, dar ne conformăm și noi că n-avem încotro”, a spus o comerciantă din Piața Centrală.
Un cumpărător spune că nu este prima dată când va participa la Black Friday și că, dacă va avea bani, anul acesta își cumpără un televizor și un laptop. ”Este o zi așteptată de mulți și este o idee foarte bună. Am auzit și eu ce au spus piețarii, dar nu cred pentru că este și sezonul și nu cred că ieftinesc ei. Oricum, dacă o să am bani mi-aș cumpăra un televizor și un laptop sau un calculator”, a spus un târgujian. Vineri, 18 noiembrie, are loc în toată țara fenomenul denumit ”Black Friday”, împrumutat din Statele Unite ale Americii unde această zi dă startul cumpărăturilor de sărbători. De Black Friday, marile magazine oferă reduceri substanțiale la aproape toate produsele.

Vizualizări: 238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: