Ploile au oprit tratamentul cu criblură de pe DN67

Tratamentul cu criblură aplicat pe DN 67 a fost sistat. Nu din cauza vreunui ordin venit de la Ministerul Transporturilor, ci din cauza vremii nefavorabile. În această perioadă, se lucrează la marcarea trecerilor de pietoni pe porțiunile unde a fost aplicată criblură.

„Reparațiile au fost finalizate. Încep lucrările de marcaj rutier. Deja, au fost marcate trecerile de pietoni pentru că a început școala și era absolut necesar să avem trecerile de pietoni finalizate. Începând din aceste zile, în funcție de vreme, vom demara lucrările de marcaj rutier. Pentru a le realiza, trebuie să fie temperaturi mai ridicate”, a explicat Cristi Tudor, reprezentant al Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu.

Din cauza criblurii, sute de șoferi s-au ales cu parbrizele sparte când au circulat pe acest tronson de drum. Nemulțumiți, oamenii vor da în judecată Compania de Drumuri pentru a acoperi pagubele. Chiar și doi parlamentari gorjeni au trecut pe la service să înlocuiască parbrizele. Ei au interpelat ministrul Transporturilor și așteaptă răspunsuri. Tratamentul cu criblură trebuia să ajungă până în Milostea, județul Vâlcea. Cu acesta, dădeau asigurări drumari, crește durata de viață a asfaltului cu aproape cinci ani.

Vizualizări: 498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: