Post de conducere scos la concurs de DGASPC Gorj

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj a scos la concurs un post de conducere. Este vorba de postul pe care nu de mult îl ocupa Daniela Cornea, una din şefele din direcţie care era în cărţi pentru preluarea funcţiei de director general după demisia lui Dumitru Cotrună. Cornea a pierdut funcţia de şef birou Achiziţii, postul fiind acum scos la concurs.

„Doamna Cornea este pe Biroul Achiziţii, dar pe o funcţie de execuţie. A fost şef serviciu, dar nu mai este, este pe o funcţie de execuţie la Achiziţii de o lună, pentru că nu mai avea aviz. Avizul de la ANFP este de şase luni pe an şi dânsei i-a expirat avizul şi a trecut pe o funcţie de execuţie. Acum este consilier juridic la Achiziţii”, a declarat Laurenţiu Diaconescu, directorul adjunct al DGASPC Gorj.

În prezent, o altă persoană a preluat atribuţiile postului cu delegare, mai spune conducerea DGASPC Gorj. Postul lui Cornea a fost scos la concurs prin decizia directorului Dumitru Cotrună, care mai ocupă această funcţie până pe 15 octombrie. „Dumitru Cotrună este director până pe data de 15 octombrie, este în activitate pentru că aşa este hotărârea Consiliului Judeţean. Eu intru în atribuţii de la 15 octombrie, când voi obţine avizul de la ANFP, încă nu a ajuns, dar săptămâna aceasta sigur va ajunge. Din acel moment voi intra în atribuţii”, a mai spus Laurenţiu Diaconescu, director adjunct la DGASPC Gorj.

Acesta va asigura în interimat conducerea instituției pe o perioadă de 60 de zile, până la organizarea unui concurs.

Vizualizări: 1,083

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: