Prima cursă Țicleni - Târgu Jiu, cu puțini călători

Locuitorii din Țicleni au în sfârșit un mijloc de transport în comun spre Târgu Jiu. Nu pe varianta Botorogi, unde operatorul de transport a renunțat la curse pe 1 februarie, invocând motive economice, ci pe varianta Târgu Cărbunești.

Problema a fost rezolvată abia miercuri, 10 aprilie, când firma Daverotrans SRL a făcut prima cursă. Potrivit patronului Veronel Bărbuț, joi ar urma să fie făcute și celelalte curse, astfel încât să fie patru curse zilnice pe traseul Țicleni - Târgu Cărbunești - Târgu Jiu. Urma doar să mai ia miercuri ultimele aprobări de la Consiliul Județean Gorj. Acesta a mai spus că nu au fost prea mulți călători la prima cursă, cel mai probabil pentru că oamenii nu au aflat că se circulă din nou.

Constantin Brănescu, consilierul liberal de la Țicleni care a cerut reluarea cursei pe traseul Țicleni - Botorogi - Târgu Jiu, a spus că nu renunță la solicitare. “Traseul pe Târgu Cărbunești este bun, dar pe mine mă interesează cel pe Botorogi pentru că este mai scurt și este nevoie și pe acest traseu de mijloc de transport. Nu a fost rentabil pentru că mașinile care transportă angajații unei firme au mai luat călători la ocazie cu 2-3 lei”, a explicat consilierul.

Consiliul Județean Gorj ne-a pus la dispoziție orarul curselor Târgu Jiu - Țicleni. (R.S.)

Galerie foto


Vizualizări: 3,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: