Primarul Craiovei nu schimbă gazonul pe "Ion Oblemenco", Mititelu se oferă să-l schimbe gratis

Universitatea Craiova s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României după ce a învins cu 1-0 pe CSM Reșița, pe stadionul „Ion Oblemenco” dar gazonul de pe cel mai mare stadion din Craiova a mai făcut o victimă, iar Victor Piturcă a fost foarte nemulțumit după meci.După ce echipa sa a  debutat pe stadionul din Craiova, Adrian Mititelu s-a oferit să schimbe el gratis gazonul de pe teren dar cu condiţia ca şi echipa lui să poată juca acolo.

Pițurcă pare că a câștigat un fotbalist cu potențial la meciul din Cupa României, dar a pierdut unul abia transferat. Tânărul Luis Nițu a adus victoria Craiovei în meciul cu Reșița, după golul marcat în minutul 30 în timp ce Uros Cosic, pe care Craiova l-a luat de la AEK Atena, s-a accidentat din cauza gazonului de pe „Ion Oblemenco” și a fost schimbat,  Pițurcă fiind foarte nemulțumit la finalul partidei. „O orezărie adevărată! Gazonul a mai făcut o victimă, pe Cosic. Băieții au alergat, au depus efort, dar pe un teren… Vom avea o întâlnire cu Primăria și constructorul. Sper că se va schimba gazonul pentru că altfel nu se poate!”, a spus Victor Pițurcă, la DigiSport.

Edilul  din Craiova a anunţat joi  că gazonul nu va fi schimbat anul acesta, chiar dacă promisese că va acţiona în acest sens în luna octombrie. Mihail Genoiu spune că nu ştie ce gazon să amplaseze şi mai invocă şi anumite probleme juridice.

Adrian Mititelu s-a arătat dispus să înlocuiască el gazonul de pe „Ion Oblemenco”, iar condiţia este ca echipa sa să joace acolo partidele din Liga a III-a. Mititelu a trimis deja o solicitare primarului Genoiu, prin care se oferă să schimbe gratis suprafaţa de joc.

Vizualizări: 663

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: