PRO TV a anunțat echipa faimoșilor de la Survivor 2023

Survivor, competiția care a cucerit publicul din România cu sezonul din acest an revine în 2023 la PRO TV. Numele tuturor Faimoșilor de la Survivor România 2023 au fost dezvăluite joi în cadrul emisiunii „Survivor – Marea Dezvăluire”, difuzată pe Voyo.

Numele primului faimos de la Survivor România 2023 care a fost dezvăluit pe Voyo este Carmen Grebenișan, una dintre cele mai frumoase, iubite și cunoscute influencerițe din România, a anunțat PROTV. În scenă au mai intrat Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Maria Constantin și Remus Boroiu. Sportivi, actori, cântăreți, toți fac parte din echipa Faimoșilor și speră să pună mâna pe marele premiu de la Survivor România 2023. Cel de-al șaptelea nume rostit de Domnu' Dan a fost cel al frumoasei Bianca Patrichi, în vârstă de 33 de ani, care este dansatoare și coregrafă. Iar apoi alte nume grele și-au făcut apariția pe Voyo: DOC (Vlad Munteanu), Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Gheboasă, a mai informat sursa citată care a precizat că va avea același sponsor: „Vodafone EasyTech este alături de concurenți pe parcursul competiției, în momente cheie din cadrul probelor, cât și pentru a rămâne conectați cu cei de acasă”.

Printre concurenți se numără și solista de muzică populară Maria Constantin, originară din Târgu Jiu unde a absolvit liceul de Arte Plastice Constantin Brăiloiu, ea cântând o perioadă în ansamblul „Doina Gorjului” alături de tatăl ei, Ilie Constantin, și fratele ei, Iliuță. 

Vizualizări: 1,527

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: