Pro TV a pierdut una dintre cele mai vechi prezentatoare

Pro Tv a pierdut una dintre cele mai vechi prezentatoare din trust. Este vorba de Ramona Păuleanu care lipsea de doi ani de pe ecrane, aceasta luând pauză după ce a născut, acum aceasta semnând cu concurența.

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la ProTV a decis să nu mai revină după concediul de maternitate în același trust ci să treacă la concurență. După doi ani de pauză Ramona Păuleanu a decis să revină pe micile ecrane, însă nu la Pro Tv ci la postul concurent, Antena 1.

Ramona Păuleanu a semnat deja un nou contract cu un concurent al Pro Tv și va prezenta vremea la Antena 1.

Fanii de pe rețelele sociale ai Ramonei o așteptau însă să revină pe micile ecrane la Pro Tv și nu se așteptau ca prezentatoarea să schimbe postul de televiziune.

Ramona Păuleanu era unul dintre angajații vechi ai postului de televiziune Pro Tv. Jurnalista a lucrat timp de aproape zece ani la trustul Pro.

În ultima perioadă ea și-a făcut un podcast despre parenting alături de Adriana Stere, fosta sa colegă de la ProTV, în timpul concendiului de maternitate. Proiectul celor două se numește „Creștem mari” și se bucură de un real succes deoarece și urmărit de foarte multe persoane în mediul online.

Ramona Păuleanu a decis să ia o pauză de la televiziune atunci când a aflat că este însărcinată. Fosta vedetă de la ProTV a aflat în 2021 că va fi mamă de gemeni. Ulterior, ea a transmis că se va retrage pentru ceva timp de pe micul ecran. Perioada s-a mărit când Ramona Păuleanu a născut prematur o fetiță și un băiat. Ulterior, prezentatoarea a avut probleme cu băiatul, care a fost internat timp de mai multe luni în spital.

Galerie foto


Vizualizări: 4,712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: