Probleme uriaşe la Craiova înaintea derby-ului cu FCSB

Antrenorul Universităţii Craiova are mari probleme de lot pentru derby-ul cu FCSB. Apărarea oltenilor este descompusă după ultimele accidentări din lot dar şi în celelalte compartimente sunt probleme cu accidentările.

Universitatea Craiova a revenit în lupta pentru titlu după rezultatele din etapa a doua a treia a play-off-ului, oltenii fiind la cinci puncte de liderul FCSB, cu care se vor confrunta joi, de la ora 19.45, şi la patru puncte de CFR Cluj, de care alb-albaştrii au trecut cu 2-1, chiar în Gruia, în weekend-ul trecut.

Antrenorul vicecampioanei, Marinos Ouzounidis, se confruntă însă cu mari probleme de lot, în special în compartimentul defensiv. Grecul are practic un singur stoper valid, pe veteranul Marius Constantin, şi acesta suprasolicitat de programul încărcat, cu meciuri din trei în trei zile, la aproape 37 de ani făcând faţă din ce în ce mai greu ritmului intens.

Problemele din centrul defensivei s-au acutizat de la o etapă la alta, stoperii lui Ouzounidis declarând forfait unul câte unul. Astfel, aşa cum se ştie de două etape, pentru Paul Papp sezonul este încheiat deja, după problemele la genunchi, el plecând să se opereze în Italia, unde va efectua şi o parte a recuperării. Un alt jucător al Unievrsităţii, Craiova, Elvir Koljic, a fost în ultima perioadă în Portugalia, pentru a investiga dacă au apărut alte complicaţii după grava accidentare suferită în urmă cu o jumătate de an.

Un alt fundaş central, Mihai Bălaşa, a primit două etape de suspendare după eliminarea din finalul partidei de la Botoşani, el ratând astfel tocmai derby-urile cu CFR Cluj şi FCSB.

Ivorianul Stephane Acka a revenit şi el după aproape o jumătate de an într-un meci oficial, cu ocazia disputei din Gruia, dar în repriza secundă s-a accidentat, resimţind efortul depus după o perioadă aşa de lungă fără meciuri în picioare.

Fedele şi Bic ar fi doi dintre cei solicitaţi să coboare în defensivă, în cazul în care Vladimir Screciu, care a mai jucat pe acest post, nu va fi apt de joc. Screciu a lipsit o lună şi jumătate de pe teren, după ce a suferit o ruptură musculară la meciul din Cupă de la Buzău, cu Chindia.

Stephane Acka are șanse minime să evolueze cu FCSB. A fost recuperat de curând după accidentare

Vizualizări: 1,144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: