Programări anulate la “permise și înmatriculări”. Cauza!

Accesul în instituțiile publice nu se s-a mai putut face luni decât în baza certificatului verde sau a unui test valabil. Astfel, persoanele care aveau deja programări la Permise sau Înmatriculări Auto, dar nu au certificatul, au fost nevoite să se reprogrameze.

Prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu, spune că legea se aplică pentru toți, iar cei care au programări, dar nu au vaccin, au făcut cale întoarsă. ”Așa cum prevede legea, accesul în instituțiile publice se face doar pe baza certificatului verde. Fie au vaccin, fie au trecut prin boală sau au un test valabil pentru 48 sau 72 de ore. Aceeași măsură s-a luat și la Serviciul de Pașapoarte și la Înmatriculări și Permise. Cei care au programare și prezintă certificatul verde o să poată intra, iar cei care nu au un astfel de document trebuie să se reprogrameze”, a spus prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu.

Sunt și persoane care și-au încercat norocul, însă au fost nevoite să se reprogrameze pentru a-și putea susține examenul pentru permis. ”Aveam programare pentru astăzi, dar nu am certificatul verde. Nu am ce face, trebuie să mă reprogramez pentru o altă zi. Cred că cel mai probabil în decembrie îmi voi susține examenul”, a spus un tânăr.

Aceeași situație a fost și la Agenția Finanțelor Publice din Târgu Jiu, acolo unde contribuabilii nevaccinați au așteptat la ușă, fiind ajutați de angajații instituției care s-au mobilizat pentru a nu-i pe oameni să aștepte mult.

Vizualizări: 2,865

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: