Provocare pentru Călinoiu: Să candideze la Primăria Târgu Jiu!

„L-aș pune pe Călinoiu să candideze la Primăria Târgu Jiu să-și arate mușchii!” Este declarația fostului liberal Pantelimon Manta, care este convins că Ion Călinoiu nu va mai prinde vreo funcție importantă în PSD.

„Ion Călinoiu nu va avea vreun cuvânt greu de spus. Nici nu e firesc după ce a fost atâta timp la putere și după gestul pe care l-a făcut. Dacă tot vrea să-și arate mușchii, eu l-aș pune să candideze la Primăria Târgu Jiu. I-aș da o responsabilitate. Du-te la muncă, dovedește că ai stofă de lider, de om puternic și atunci câștigă Primăria Târgu Jiu sau răspunde tu pentru organizația municipală, scoate un candidat în față și luptă pentru el”, a fost declarația lui Pantelimon Manta.

În plus, Manta l-a ironizat pe Ion Călinoiu și pentru scorul scos la alegerile parlamentare când a candidat pe cont propriu pentru un post de deputat. “Călinoiu a luat o treime din voturile lui Ciocea. Călinoiu, fost președinte al Consiliului Județean, care și-a arătat mușchii și spunea că o să zdrobească toți adversarii, a luat o treime din voturile lui Cicoea. Păi ce lider puternic e el? În fața acestei înfrângeri, eu aș sta cu capul în nisip. Florin Cârciumaru a suferit o înfrângere zdrobitoare la Primăria Târgu Jiu. Și pentru el e un semnal. Nu e vorba de subiectivism aici”, a mai spus Manta.

Ion Călinoiu își dorește să revină în PSD, dar mulți pesediști nu îl mai vor la butoane. (A.A.)

Vizualizări: 1,977

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: