Răducan, scenariu de groază pentru Pandurii: Nu mai e mult până se închide!

Narcis Răducan, preşedintele Clubului Pandurii, este decis să-şi dea demisia, în condiţiile în care acţionarii nu rezolvă problemele financiare ale echipei. Răducan a vorbit despre acest aspect şi în cadrul şedinţei AGA de la sfârşitul săptămânii trecute, când a prezentat bilanţul complet al datoriilor. Presiunea este cu atât mai mare cu cât se apropie scadenţa la plata taxelor către stat şi a salariilor jucătorilor noi. Răducan a mai spus că deocamdată nu se pune problema închiderii, dar nu mai e mult.

Narcis Răducan, preşedintele Clubului Pandurii, a prezentat acţionarilor situaţia datoriilor. „Dânşii mi-au promis că vor face tot ce le stă în putinţă pentru a găsi soluţii. Cred că toată lumea este conştientă de importanţa fotbalului în viaţa gorjenilor, cred că i-am făcut mândri în ultimul an, dar fotbalul nu merge fără bani. Măsurile trebuie să vină de la membrii asociaţii pentru că dânşii reprezintă patronatul clubului, în forma noastră”, a declarat Răducan. Preşedintele clubului i-a avertizat, încă o dată, pe acţionari că echipa este aproape de desfiinţare. „Avertismentul meu a fost unul foarte serios. Este de datoria mea să fac avertismentul înainte. Nu puteam să vin astăzi, să spun că mâine se închide clubul. Nu suntem în această situaţie, dar mult nu mai avem. Eu am încredere că se vor lua măsuri pentru că altfel pot urma şi scenarii neplăcute şi nu cred că merită gorjenii acest lucru”, a precizat Narcis Răducan.

Răducan: Să lăsăm promisiunile

Narcis Răducan a precizat că s-a săturat de promisiuni. În cadrul şedinţei AGA, de la sfârşitul săptămânii trecute le-a acţionarilor clubului că ia în calcul ideea demisiei. „Nu le-am acordat un ultimatum pentru că ideea nu este să ies eu din ecuaţie cu fruntea sus, ideea este să lăsăm promisiunile şi să trecem la fapte. Dacă nu se rezolvă nimic în perioada imediat următoare, sigur că voi pune în practică ceea ce am spus, legat de demisia mea, dar asta nu rezolvă lucrurile. Important este să găsim o rezolvare viabilă, atât pe termen scurt, cât şi pe termen mediu”, a declarat Narcis Răducan, preşedintele Clubului Pandurii. Acesta spune că presiunea financiară este foarte mare în momentul de faţă. „Au acceptat să vină la noi jucători de talie naţională, dar va veni şi nota de plată. Sper să găsim soluţii pentru că altfel intrăm din zona portocalie în zona roşie. E vorba de taxe la stat la vine ziua scadenţei, sunt salarii scadente. E o presiune mare şi mi-e aproape imposibil să gestionez această situaţie”, a declarat Răducan. 

PLĂŢI

Complexul Energetic Oltenia este singurul dintre cei cinci asociaţii care a plătit circa 10% din contribuţie în luna ianuarie. Consiliul Judeţean, Primăria Târgu Jiu, USMO şi Artego nu au achitat niciun leu. Primăria Târgu Jiu nu a plătit nici măcar apa furnizorului Aparegio al cărei acţionar este.

Vizualizări: 1,203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: