Răgman, primarul chiulangiu

Primarul localităţii Prigoria Emil Răgman habar nu are cu ce probleme se confruntă localnicii. Nici despre hotărârile de Consiliu Local nu ştie prea multe pentru că aproape niciodată nu este prezent. Răgman a chiulit la ultimele cinci şedinţe de consiliu. Între timp, profesorii fac mare scandal pentru că nu şi-au primit tichetele.

Cadrele didactice de la Prigoria ameninţă că nu vor mai veni la şcoală pentru că nu şi-au primit toate tichetele cadou aprobate de consilierii locali. Profesorii sunt supăraţi mai ales că au aflat că angajaţii primăriei le-au primit, iar ei nu. „O colegă s-a întâlnit cu domnul primar şi a trimis-o să îşi ia tichetele, nu ştiu dacă intenţionat sau nu. Când a ajuns la Primărie, secretara a ridicat din umeri şi a întrebat despre ce tichete este vorba pentru că nu au venit. La două zile am aflat că angajaţii de la primărie şi-au primit tichetele. Puteau să ne spună că pentru noi nu mai sunt bani”, susţine un cadru didactic. „Noi nu vrem decât drepturile noastre. Dumneavoastră, consilierii locali, aţi aprobat trei evenimente, iar noi nu am primit tichete decât pentru două. Angajaţii de la Primărie au primit tichete cadou pentru trei evenimente, iar noi nu se ştie când o să le primim pe ultimele”. „Noi ne dăm tot salariul pe navetă. Dacă se continuă în acest stil o să ne luăm medical şi nu o să mai venim la şcoală”, le-a transmis aleşilor locali un profesor revoltat.

Primarul, absent din nou

Cel care trebuia să ofere o explicaţie cadrelor didactice din Prigoria este primarul Emil Răgman, numai că acesta a absentat pentru a cincia oară de la şedinţa Consiliului Local. Contabila instituţiei a fost cea care a încercat să îi mai calmeze pe profesori şi învăţători. „Eu mi-am făcut datoria. Am făcut factura proformă pentru tichete, dar nu au mai fost bani în conturile primăriei. O să mai fac încă o dată documentaţia şi o să-i trimit cu ea în braţe la primar să o semneze”, se apără contabila instituţiei.

„Domnul primar nu a mai fost la şedinţe de mult“

Angel Costoiu, viceprimarul localităţii Prigoria, spune că edilul absentează frecvent de la şedinţele de Consiliul Local. „Domnul primar nu a mai fost la şedinţe de mult. Ne spune ba că este bolnav şi şi-a luat medical, ba că este plecat la Bucureşti. Am fost nevoiţi să amânăm multe puncte de pe ordinea de zi din cauză că primarul nu a fost prezent. Mă bucur că cel puţin doamna contabilă a venit pentru a lămuri situaţia profesorilor”, susţine Costoiu.    

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: