Ramona Bădescu, amintiri din vacanţele de la Târgu Jiu

Cântăreaţa şi actriţa Ramona Bădescu trăieşte de aproape 30 de ani la Roma, în Italia, dar îşi aduce aminte cu plăcere de vacanţele petrecute la Târgu Jiu, la bunicii din partea tatălui.

Ramona Bădescu spune că era plinuţă în copilărie, iar părinţii o puneau să ţină regim: „Când eram mică, părinţii mă duceau în vacanţă la Târgu Jiu, la bunicii din partea tatălui. Acasă eram tot timpul la regim pentru că eram mai grăsuţă şi acolo îmi plăcea, pentru că bunicii mă lăsau să mănânc. Când mergeam la Târgu Jiu, mama îmi lăsa tot timpul lista cu ce am voie să mănânc pentru regimul meu pe care trebuia să-l continui, dar bunica şi mătuşa mea, sora lui tata, o aruncau şi îmi dădeau să mănânc de toate”.

De asemenea, Ramona Bădescu spune că nu a mai mâncat de mult o aşa cremă de zahăr ars bună cum îi făcea la bunici mătuşa ei din partea tatălui.

Şi prima dragoste a Ramonei Bădescu a fost la Târgu Jiu. „Mătuşa mea era profesoară de pian şi cântam împreună. Aveam un grup de copii cu care ieşeam afară acolo şi îmi plăcea de un băiat, dar părinţii mei mă ţineau din scurt şi le spuneau bunicilor că dacă mă lasă afară, la ora 20:00 trebuie să mă cheme în casă”, a mai povestit artista pentru dcnews.ro.

Vizualizări: 3,687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: