Răscol: Am discutat cu Dodoi şi Brânzan înaintea celor de la Pandurii

ACS Viitorul Târgu Jiu a efectuat cantonamentul din Bulgaria cu un lot foarte subţire, transferurile unor jucători fiind făcute la revenirea în ţară. Printre cei transferaţi se numără foştii panduri Dodoi şi Brânzan, jucători care chiar s-au antrenat cu Pandurii în perioada de vară.

Team-managerul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, Gabriel Răscol,  a recunoscut că lotul echipei sale nu este unul foarte numeros, are 24 de jucători la ora actuală, dar în cantonamentul din Bulgaria au fost mult mai puţini.

Lotul a fost completat cu doi jucători de la Pandurii, Gabriel Dodoi şi Denis Brânzan, foşti juniori crescuţi de echipa fanion a Gorjului şi care s-au pregătit în această vară cu Pandurii.

Răscol recunoaşte că ACS Viitorul i-a luat pe cei doi pentru a avea şi gorjeni în lot, rămânând fără nici unul după ce alţi doi foşti panduri, Dragu şi Cioiu, au părăsit echipa în vară, în locul lor fiind aduşi doi juniori de la Satu Mare.

„Am luat şi jucători gorjeni, pentru că suntem o echipă gorjeană, pe Gabriel Dodoi şi Denis Brânzan”, a spus Răscol la Radio Infinit, deși echipa la care lucrează îşi are originile în Vâlcea. Oficialul a mai precizat că discutase cu cei doi jucători înainte ca aceştia să se pregătească cu Pandurii în vară dar nu i-a transferat pentru că Dodoi era sub contract cu Pandurii, iar Brânzan avea alte oferte: „Eu am discutat cu cei doi jucători mai de mult timp, înainte să înceapă antrenamentele cei de la Pandurii. La Dodoi mai erau ceva mici probleme iar Brânzan ar mai fi avut ceva oferte şi din altă parte dar, eu cunoscându-i foarte bine pe aceşti copii am ajuns să îi conving să vină la noi să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul, să vedem dacă putem iar să accedem în primele şase locuri ale Ligii 2”.

Dacă s-ar califica în play-off, ACS Viitorul Târgu Jiu ar face-o însă pentru prima dată, pentru că sezonul trecut nu a reuşit să se califice între primele şase echipe din Liga 2.

Vizualizări: 673

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: