Rochii lejere de vară sau care este trendul în vara lui 2023

Vine vara, bine-mi pare, este timpul perfect pentru ținute vaporoase, lejere, pentru topuri subțiri și cât mai multe materiale fluide. Pentru cele care iubesc acest sezon garderoba este una cât mai diversificată. Își doresc să poarte ținute fel de fel și să profite de acest timp călduros.

Dacă și tu te întrebi care sunt trendurile în ceea ce privește ținutele de vara în anul 2023, descoperă modă accesibilă la Bobomoda

Rochiile, articolele vestimentare numărul unu 

Prima alegere vestimentară, aproape a oricărei femei, este a rochiilor. Cât mai multe, cât mai variate, pentru orice ocazie pregătite, rochiile sunt preferate. Descoperă rochii lejere pentru vara la Bobomoda. Cele Summer cu print floral te vor înveseli. Sunt un trend, printul floral și abundența culorilor reprezintă un stil pe care nu vei dori să îl ratezi nici tu! Mai ales dacă vorbim de croiuri lejere, cum sunt rochiile de tip A, acestea sunt potrivite oricărei siluete. 

Da, unul din motivele pentru care unele femei nu acceptă ideea de a purta rochii se referă la silueta lor. Nu au suficientă încredere că arată bine ori aleg croiuri nepotrivite. O rochie de tip A, cu o linie evazată va fi însă suficient de largă încât să îți permită să te simți confortabil și în același timp să arăți bine. 

Nu rata: rochiile în culori vibrante, de la roșu la verde sau albastru. 

Salopetele, în continuare preferate 

Salopetele, unele din alternativele la rochii, sunt ținute în care te poți simți feminină și mai bine decât ai crede. Sunt versatile și le poți purta atât la ocazii speciale, cât și pentru ieșirile în oraș. 

Dacă ești fană a salopetelor poți alege de la Bobomoda pe cele cu animal print sau păstrând nota romantică, pe cele florale. 

Înnoiește garderoba și la gama de tricouri 

Dacă tot vorbim despre garderoba de vară nu avem cum să omitem tricourile. Le porți oricând, le poți combina cu jeans, cu fuste, în funcție de stilul tău. Având în vedere că în ultima vreme asistăm la un mix interesant, stilul sport este mixat cu cel casual, granițele acestora sunt tot mai mult depășite. Așadar, tricourile le poți purta atât la fustele plisate, cât și când încerci să compui o ținută pur sport. 

De la bobomoda.ro poți alege din gama de maiouri și tricouri o varietate de tipuri de articole vestimentare. Alege bluze supradimensionate, vaporoase, care te vor ajuta să te simți bine oricât de toridă ar fi vremea. Sau alege tricourile vesele, din bumbac, cu tot felul de imprimeuri specifice de vară: cu floarea soarelui, baloane și câte și mai câte.

Să faci shopping e atât de ușor! 

Acum îți va fi mai ușor să îți cumperi toate cele pe care ți le dorești, având în vedere că ai totul la un click distanță. Descoperă bobomoda.ro și fii în pas cu noutățile în materie de ținute potrivite pentru această vară. 


Contact: 

+4 0787 733 661

+4 0770 192 190

[email protected]

Vizualizări: 1,598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: