S-a reunit echipa de baschet a CSM Târgu Jiu

Lotul echipei de baschet a CSM Târgu Jiu s-a reunit la Sala Sporturilor iar baschetbaliştii pregătiţi de Claudiu Alionescu au demarat pregătirile pentru noul sezon competițional. Nu toți jucătorii au fost însă prezenți la reunire, americanul Dylan Frye a lipsit motivat.

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu s-au reunit săptămâna aceasta în vederea demarării pregătirilor pentru noul sezon competiţional din LNBM, ediția 2022-2023. Lotul pregătit de Claudiu Alionescu și Alexandru Gliga include jucătorii care au evoluat sezonul trecut la CSM Târgu Jiu, şi care au semnat prelungirea angajamentelor, dar și o parte dintre jucătorii care au semnat în această vară cu gruparea gorjeană.

La reunirea lotului au fost prezenți jucătorii: Porter Troupe, Camil Berculescu, Alexandru Berca, Andrei Bărăgan, Andrei Gheorghe, Carl Dylan, Bogdan Penciu şi Andriy Agafonov. Americanul Dylan Frye a lipsit motivat, urmând să se alăture echipei în cursul săptămânii viitoare, după cum a informat csmtargujiu.ro. Gorjeanul Octavian Ilie a fost şi el prezent la reunirea lotului, se antrenează cu echipa în acest moment, urmând ca situaţia lui contractuală să se rezolve zilele următoare, a mai informat clubul.

Lotul nu este încă definitivat, oficialii grupării gorjene fiind în căutarea unui jucător de perimetru şi fiind deja în discuţii avansate cu un baschetbalist care să completeze acest post.

Vizualizări: 513

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: