S-a stabilit programul primei etape din Liga 2! Un meci va fi amânat de FRF!

Prima etapă a campionatului din Liga 2 are un meci amânat din cauza necunoașterii de către FRF cu exactitate a celei de-a 20-a participantă în competiție. Șase jocuri sunt stabilite să se dispute sâmbătă, de la ora 11:00, unul are loc duminică, iar altele două au fost programate marți, se arată în programul anunțat de liga2.ro.

Pentru că partida dintre Progresul Spartac și CSC Dumbrăvița nu va avea loc sâmbătă, la aceeași dată, de la ora 11:00, au rămas să se disputa șase meciuri.

Jocul de la Buftea a fost amânat până când Federația Română de Fotbal va cunoaște cu siguranță cea de-a 20-a participantă în campionat, Progresul Spartac, retrogradată sportiv și reprimită pe loc vacant, sau FC Brașov, echipă care nu a primit certificare de Liga 2 din partea Administrația de licențiere a FRF și a atacat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) decizia.

În ceea ce privește celelalte șase partide, acestea vor avea loc pe stadioanele din Miercurea Ciuc, Reșița, Târgu Jiu, Tunari, Clinceni și Dej. La Clinceni va evolua acasă începând cu noul sezon echipa bucureșteană Metaloglobus.

Nou-promovatele în noul sezon de Liga 2 sunt ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, CS Tunari, CSM Alexandria, CSM Reşiţa și Corvinul Hunedoara. Reșița, Tunari și Corvinul au picat să debuteze cu joc acasă.

Program etapa 1 Liga 2, sezon 2023-2024:

sâmbătă, 5 august 2023, ora 11:00

FK Miercurea Ciuc – Concordia Chiajna

CSM Reșița – Unirea Slobozia

ACS Viitorul Târgu Jiu – Campionii FC Argeş 

CS Tunari – CSM Slatina

Metaloglobus Bucureşti – CSC Şelimbăr

Unirea Dej – CSM Alexandria

Progresul Spartac – CSC Dumbrăviţa – amânat

duminică, 6 august 2023, ora 12:00

Corvinul Hunedoara – Ceahlăul Piatra Neamţ 

marți, 8 august 2023, ora 18:30

CS Mioveni – Gloria Buzău 

marți, 8 august 2023, ora 21:00

Chindia Târgovişte – Steaua 

Vizualizări: 235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: