S-au încheiat meciurile din Liga 1. Universitatea Craiova a ratat și ultimul obiectiv!

Meciurile disputate duminică seară au pus punct acestei ediții a play-off-ului Ligii 1. CFR Cluj - Farul 1-2 și Universitatea Craiova - Sepsi 0-1 au au adus schimbări majore în clasamentul final dar Universitatea Craiova a rata prezența la barajul de Conference League, acolo unde va ajunge CFR Cluj.

Oltenii ratează astfel ultimul obiectiv pentru care mai luptau, prezența în cupele europene.

Cu titlul deja acontat de Farul și poziția secundă securizată de FCSB, ultima etapă a play-off-ului mai avea de lămurit un singur lucru. Cine va termina pe locul 3 și o va înfrunta pe FCU Craiova în finala play-off-ului pentru Conference League iar răspunsul a fost dat de rezultatele de duminică seară.

CFR Cluj era la mâna ei, dar primea vizita campioanei, în fața căreia a pierdut. Hagi a trimis tot ce a avut mai bun la dispoziție pe teren și s-a impus.

Universitatea Craiova avea nevoie de victorie și spera la un pas greșit al „feroviarilor” dar nu a reușit să se impună, meciul fiind câștigat de Sepsi.

Universitatea Craiova a fost ajutată de scorul de la Cluj, însă nu doar că nu a reușit să marcheze, ci s-a văzut învinsă după golul din prelungiri marcat de Sepsi, prin Ștefănescu. Echipa din Bănie ratează, astfel, prezența în cupele europene.

CFR Cluj încheie Superliga pe locul 3 al clasamentului și va disputa barajul de Conference League cu FC U Craiova.

Vizualizări: 598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: