Salariaţii TESA din CE Oltenia, evaluaţi

Angajaţii TESA din CE Oltenia sunt în vizorul noii conduceri la început de an. Reorganizarea companiei, după ideile directorului Sorin Boza, include şi o evaluare a angajaţilor TESA. Acesta a pus la punct și o nouă organigramă, prima discuţie în Consiliul de Supraveghere fiind la finalul anului trecut. Boza speră că organigrama va fi aprobată până pe 15 ianuarie.
Noua organigramă vizează schimbări la personalul TESA. Angajații din birouri au fost și pe lista fostului manager Laurențiu Ciurel, în mandatul său fiind inventat și „personalul în curs de plasare”. Adică angajaţi care primeau salarii babane, stăteau în niște birouri fără să facă nimic, fiind în aşteptarea unei decizii a conducerii.
La CE Oltenia va începe acum evaluarea TESA, pe care o va face, se pare, o firmă specializată. Caierul de sarcini pentru licitaţie a fost conceput de directorul adjunct de la Resurse Umane Sorin Olaru și Lucian Făget, fiul lui Ion Făget, patronul unei firme de pază cu contracte la CEO. În total vor fi evaluate 1.500 de persoane, 500 de la Executiv și 1.000 de la TESA executiv.

Vizualizări: 8,761

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: