Secretul vânzării unei mașini? Cauți o vopsitorie auto și o faci ca nouă 

Mașinile rulate sunt o resursă excelentă pentru mulți, fie ei proprietari de drept sau intermediari, dealeri auto. Ce-i drept, pretențiile publicului au crescut în ultimii ani, astfel încât acum vorbim despre un plan complex atunci când intenționezi să vinzi o mașină. 

De unele servicii din service-urile auto avem nevoie cu toții. În haosul și jungla urbană actuală, este destul de greu să găsim locuri de parcare, să ne încadrăm perfect, fără să zgâriem mașina. Bara din față sau din spate sunt unele dintre cele mai uzate, tocmai din aceste cauze. Fără să subestimăm cât de importante sunt și aceste accesorii, ar fi bine să cauti o vopsitorie auto și să o faci ca nouă. 

AutoDel, service auto profesional - lasă-te pe mâna specialiștilor 

Cine este din Suceava sau din proximitate știe deja, acest service auto este unul dintre cele mai cunoscute și renumite pe plan local. Este service-ul auto la care apelezi pentru servicii precum:

●      Vopsitorie 

După kituire sau înlocuire a unei piese auto ai nevoie de vopsire conform codului de culoare. Este un proces destul de important, pentru că în final este cel care aspectual trădează sau nu dacă mașina a fost recent reparată. Chiar dacă istoricul din service este accesibil pentru viitorul proprietar, nu este deloc plăcut sau de dorit să ai o mașină cu diferențe de culoare. 

La AutoDel ai servicii profesionale de vopsitorie, indiferent ce parte din mașina ta are nevoie de strat de vopsea. Etapele parcurse sunt corespunzătoare, așadar ai șansa de a pleca de aici cu mașina ca nouă, vopsită ca la carte. 

●      Tinichigerie 

Îndreaptă tabla și repară orice. Aspectual și funcțional mașina trebuie să corespundă cu standardele actuale. Fie că este vorba despre redresarea unor elemente de structură a caroseriei sau de procedee de sudură în anumite puncte, de îndreptare a panourilor sau de  reparații la diverse elemente din plastic, ești pe mâini bune aici. 

În ceea ce privește partea de sudură, trebuie să știi că la AutoDel poate fi posibilă sudura cu siliciu sau gaz inert. 

Cauți o vopsitorie auto? Nu mai căuta, ai găsit tot ce trebuie la AutoDel 

Dacă te întrebi ce costuri sunt implicate aici, trebuie să știi că nu există ceva standard. Ai avantajul că poți ajunge rapid aici, locația este accesibilă. De asemenea, personalul este amabil și prompt și se va găsi imediat disponibilitate pentru a rezolva ce ai nevoie, în sensul în care să te programezi curând.  

Cu servicii diverse și personal calificat, acest service auto ocupă un loc fruntaș în preferințele publicului. Ieșind din zona aceasta de clasic și convențional, poți ajunge la această vopsitorie auto și dacă dorești să îți tunezi mașina. Vopselele profesionale sunt disponibile, consilierea este gratuită și prețurile rezonabile. 

Pentru cei interesați să îți pună mașina la vânzare sau pur și simplu își doresc să își repare tot la mașina deținută sunt invitați să descopere acest service auto și vopsitoria implicit. Detalii sunt și în pagina oficială. 

Contact: 

[email protected]

0374 006 006

Vizualizări: 981

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: