Selly a pierdut procesul cu Poliția după ce a rămas fără permis

Selly a pierdut procesul cu Poliţia după ce i s-a reţinut permisul la finalul anului 2020. Conform poliţiştilor, cunoscutul vlogger conducea, pe autostrada A1, spre București cu o viteză de 189 km/h.

Andrei Șelaru cunoscut după numele său de artist Selly, a fost prins de poliţiştii rutieri cu o viteză deosebit de mare şi a rămas fără permis la finalul anului trecut. Conform oamenilor legii, Selly era la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz și circulă cu 189 km/h pe o porţiune de autostradă în care viteza maximă legală era de 130 km/h. Acesta a primit o amendă dar i s-a suspendat și permisul pentru o perioadă de 90 de zile. Totuşi, nemulţumit de decizia oamenilor legii, Selly a contestat procesul verbal întocmit de poliţişti. Magistraţii care au judecat procesul i-au respins cerințele dar vloggerul mai are la dispoziţie o cale de atac şi poate face apel în 30 de zile. Dacă nu contesta hotărârea Judecătoriei Găești Selly ar putea rămâne pieton pentru 90 de zile.  Potrivit wowbiz.ro, vloggerul a încercat să convingă instanța că este nevinovat invocând faptul că nu avea cum să circule cu viteză respectivă pentru că la momentul acela, autostrada era destul de aglomerată. Tânărul a mai invocat faptul că scrisul agentului de poliție este ilizibil.

Instanța a considerat că argumentele lui Selly sunt cel puțin puerile, în condițiile în care Poliția a depus în dosar înregistrările de la radar și procesul verbal din care se puteau distinge, ce-i drept, cu dificultate, toate datele completate, astfel încât acesta să poată fi considerat valid.

Andrei Șelaru a luat permisul din prima, în anul 2019, iar la puțin timp și-a cumpărat prima mașină, un Mercedes-Benz CLS, pe care, spunea el, a plătit 70.000 de euro.

Vizualizări: 1,834

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: