Seringi și ace folosite aruncate la locul de joacă. Primar: Așa se întâmplă când se apropie campania electorală

Situație incredibilă în comuna Alimpești, acolo unde mai multe seringi și ace folosite au fost aruncate chiar în locul de joacă pentru copii, alături de alte gunoaie. Mămicile care au ajuns aici cu micuții s-au speriat și au anunțat imediat autoritățile. Primarul nu-și explică de unde au ajuns acolo seringile și crede că aceste acțiuni se fac în precampania electorală.

Cei care au aruncat seringile și acele folosite la locul de joacă au dat dovadă de inconștiență pentru că oricând un copil se putea înțeap în ele. Părinții sunt disperați și nu înțeleg cine ar putea fi capabil de un astfel de gest.

"În ce hal arată locul de joacă. E plin de gunoaie dar și de seringi și ace folosite. Ar trebui mai multă atenție pentru că este vorba de niște copii, nu de adulți. De câte ori am fost în parculeț am făcut curat pentru a crea un spațiu în regulă, dar de data asta pe acele seringi folosite nu am pus mâna", povestește o mămică.

Autoritățile locale din Alimpești nu înțeleg cum au ajuns acele seringi în parcul de joacă și cred că au fost aruncate intenționat. "Am fost să verific locul de joacă și erau acolo seringi și ace. Nu îmi dau seama cum au ajuns pentru că dispensarul nu mai funcționează de o lună acolo ca să ne gândim că ar putea fi de cabinete. Nu știu ce sa zic, dar cred ca au fost aruncate intenționat pentru că așa se întâmplă când se apropie campania electorală. Asta e o precampania" a precizat primarul din Alimpești, Victor Dragulescu.

Autoritățile locale din Alimpești vor monta în perioada următoare camere de supraveghere în mai multe zona din comună printre care și la locul de joacă.

Galerie foto




Vizualizări: 1,358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: