Și-au asigurat, matematic, menținerea în Liga 2!

Încă trei echipe și-au asigurat matematic menținerea în Liga 2.  Rezultatele din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 2 nu au decis matematic ultimele două echipe retrogradate din sezonul 2023/24, însă au clarificat situația a încă trei formații participante în acest turneu, printre care și ACS Viitorul Târgu Jiu.

În urma jocurilor desfășurate sâmbătă, 14 aprilie 2024, CSM Reșița, Campionii FC Argeș și ACS Viitorul Târgu Jiu și-au asigurat menținerea, din punct de vedere sportiv, în Liga 2 pentru sezonul 2024/25. CSM Reșița și CFC Argeș și-au asigurat și ele menținerea matematică în Liga 2 iar ACS Viitorul este salvată matematic de la retrogradare în urma meciului câștigat la limită cu Chindia, scor 1-0.

ACS Viitorul s-a distanțat la 12 puncte de CS Tunari și nu mai poate fi depășită de echipa ilfoveană, chiar dacă ar fi egalată la puncte. Primul criteriu de departajare la finalul play-out-ului, în caz de egalitate, este numărul de puncte avut la finalul sezonului regulat, iar trupa gorjeană stă mult mai bine decât Tunariul. În aceste condiții, echipa pregătită de Călin Cojocaru a bifat, cu emoții, menținerea matematică în Liga 2.

Vizualizări: 1,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: