Simona Halep, ghid pe Transalpina pentru Darren Cahill

Simona Halep a fost ghidul fostului său antrenor, Darren Cahill, în prima sa vizită ca turist în România. Darren Cahill a vizitat în week-end mai multe locuri din România, după ce a participat la evenimentul Sports Festival de la Cluj-Napoca. Australianul i-a mulțumit public Simonei Halep, care a fost un fel de ghid turistic pentru fostul ei antrenor.

Înainte de a ajunge la București, Darren Cahill a fost împreună cu Simona Halep pe Transalpina și a vizitat Castelul Bran și Podul Minciunilor din Sibiu. „O experiență senzațională într-o țară extraordinară. Le mulțumesc mult Simonei Halep, lui Cosmin Hodor, lui Theo Cercel și Alinei Tecșor pentru că au organizat această călătorie către București” a scris Cahill pe Instagram.

Fostă numărul 1 mondial în clasamentul mondial WTA de tenis, Simona Halep s-a relaxat câteva ore pe una dintre cele mai spectaculoase şosele montane din Europa. Impresionată de măreţia naturii, de spectaculoasele peisaje montane, a făcut un popas la Stâna Ştefanu, unde a gustat din preparatele specific ciobăneşti pregătite acolo.

Turiştii prezenţi s-au înghesuit pentru fotografii cu marea campioană, să-i ceară autografe sau doar să o aplaude, pentru că nu au ocazia în fiecare zi să o vadă pe Simona pe Transalpina.

Weekendul trecut, Simona Halep a jucat un meci demonstrativ la Cluj unde a participat la alte evenimente în cadrul Sports Festival, inclusiv la un workshop susținut de către Darren Cahill.

Galerie foto




Vizualizări: 3,917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: