Spectacol cu drone la Coloana fără Sfârșit

Eveniment spectaculos programat în parcul care găzduiește Coloana fără Sfârșit de la Târgu Jiu. Vineri va avea loc un spectacol aerian format din peste 50 de drone “dansând” în sincron într-un moment demn de Cartea Recordurilor.


Primăria Târgu Jiu a anunțat că, în timpul show-ului, dronele vor crea un joc spectaculos de lumini si culori, pe cea mai mare scena din lume, cerul, intr-o perfecta concordanta cu o coloana sonora impresionanta.


"Suntem una dintre puținele companii din lume si prima din Romania cu resurse, expertiză și viziune pentru a furniza un astfel de spectacol si sunt extrem de incantat si fericit să oficializam lansarea EVSKY SHOW in orasul meu natal, Tg-Jiu. Spectacolele de lumini cu drone care zboară autonom adaugă un element unic evenimentelor, iar astfel surprindem de fiecare data publicul si cel mai important, am creat un produs care aduce o amintire de durata și creaza emotie în sufletele oamenilor."a declarat Madalin Preda Co-Fondator & Creative Director EVSKY SHOW.

In cadrul aceluiasi eveniment va avea loc și spectacolul de muzică “Clasic la puterea a treia”, penultimul eveniment din acest an, organizat de municipalitate.


În aceeași seară, este programat încă un eveniment muzical deosebit : concertul Marin Cazacu şi Violoncellissimo - Clasic la puterea a treia din cadrul seriei Turnee de poveste la Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 1,262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: