Steliana Sima: A spus că este ultima lui filmare

Cântăreața de muzică populară Steliana Sima a povestit că a filmat joi alături de Petrică Mîțu Stoian și Constantin Enceanu, la București, o emisiune de divertisment pentru noaptea de Revelion.

Artistul Petrică Mîțu Stoian era foarte bine și chiar i-a povestit Stelianei Sima că este ultima lui filmare, că vrea să călătorească, să se bucure de banii pe care i-a câștigat.

„M-a sunat Doru, impresarul lui, mi-a zis că moare. Joi m-am văzut cu el, am râs, nu avea nicio problemă, nu părea să fie bolnav. Se electrocutase cu hainele de scenă şi i-a dat sângele la un degetul mare. Cu o săptămână înainte fusese la o emisiune şi zicea că se simte extraordinar. Cum să aud că bunul nostru prieteni nu mai e?!”, a spus Steliana Sima.

„El a presimțit, mi-a trimis mesajul ăsta în care îmi zicea că se bucură că România are atâția artiști frumoși. A spus asa: „Am ieșit la pensie, vreau să am timp să mănânc banii pe care i-am câștigat, vreau să colind lumea, să mă ocup de mine”. Joi mi-a zis că „asta e ultima mea filmare, vreau să mă ocup de mine”. Așa mi-a zis! Și chiar a fost ultima filmare. Eu sunt devastată, vă zic”, a spus Steliana Sima, la România TV.

"Drum lin, Petrică Mîțu Stoian! Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!", a transmis casa de discuri Electrecord.

Galerie foto


Vizualizări: 11,909

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: