Tâlhărit de fostul cumnat

Un bărbat din Negomir a fost tâlhărit în propria-i locuinţă chiar de către un fost cumnat de-al său. În trecut amândoi au fost căsătoriţi cu două surori şi, după divorţ, au rămas buni prieteni. Prietenia lor a ţinut până acum, când Ion Micu s-a trezit în casă cu un musafir nepoftit. Dumitru Ţogoe a intrat peste el, luându-l la bătaie fără prea multe vorbe, agresorul fiind prins apoi de către poliţişti.

Tâlhăria s-a produs în jurul orei 21.00. Micu era singur acasă şi se pregătea de culcare, când s-a trezit cu fostul său cumnat la el în cameră. Nu a apucat să reacţioneze pentru că a încasat-o destul de repede. „M-a luat la bătaie de cum a intrat peste mine. Cum l-am auzit în antreu m-am dus să văd cine e şi ce face, iar el a sărit imediat la bătaie. Pe o masă aveam 6 milioane şi 280 de mii de lei, pe care el i-a observat şi i-a luat repede. S-a dus să ia şi butelia, dar nu a mai apucat. M-a mai lovit odată când am căutat telefonul ca să sun la Poliţie. Mi-a luat şi telefonul şi l-a aruncat, după care s-a urcat pe bicicletă şi dus a fost”, povesteşte cel tâlhărit.

Ion Micu a cerut sprijin la o rudă a sa din vecini şi imediat în ajutorul său au venit poliţiştii. Oamenii legii au reuşit să dea repede de urmele agresorului şi să-l prindă, spre bucuria celui tâlhărit. „Au venit acolo trei maşini după ce a sunat un naş de-al meu la 112. L-au adus şi pe el după ce l-au găsit şi a recunoscut că el a aruncat telefonul, că m-a bătut, dar de bani nu a zis nimic. Doar de butelie, dar pe aia nu a apucat s-o ia. Acum rămân cu paguba dacă nu s-or găsi banii”, spune bărbatul. Agresorul său nu a comentat ieri nimic, fiind adus la Parchet cu propunerea de arestare preventivă. Ţogoe este acuzat de tâlhărie şi riscă două decenii de închisoare dacă va fi găsit vinovat de aceste fapte. Victima sa şi-a scos deja certificat medico-legal, din documentul respectiv reieşind că bărbatul are nevoie de îngrijiri medicale pentru 5-6 zile de acum încolo.

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: