Transferul anului între CFR Cluj și Universitatea Craiova

Fostul fotbalist al lui Gigi Becali la FCSB, Alexandru Chipciu, ar putea pleca de la campioană în Bănie. Patronii celor două echipe negociază acum un împrumut al jucătorului la Universitatea Craiova.

Alexandru Chipciu, unul dintre cei mai bine plătiți jucători de la CFR Cluj și inclusiv din Liga 1, este pe lista Universității Craiova și ar putea să plece în această iarnă de la echipa din Gruia. Mijlocașul, plătit de CFR cu suma de  30.000 de euro, poate ajunge în această iarnă la rivala din Bănie.

Conform Eurosport, CFR și Universitatea Craiova discută varianta unui împrumut, însă, momentan nu s-a ajuns la un acord. Neluțu Varga negociază cu Mihai Rotaru transferul anului. Oltenii le-ar fi propus ardelenilor să plătească jumătate din salariul jucătorului pentru a-i convinge să-l lase să plece. Totuși, pe numele lui Chipciu mai există, conform sursei citate, alte două oferte: una din Cipru și una din Cehia dar niciuna n-a fost pe placul său.

Pentru transferul jucătorului pune presiune și antrenorul din Bănie, Laurențiu Reghecampf, care a transmis conducerii clubului că ar avea nevoie de fostul internațional, a informat Pro Sport.

Vizualizări: 3,243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: