Ultima zi de vacanță la Rânca. Mii de turiști au petrecut Crăciunul la munte!

A fost ultima zi de vacanță pentru mulți turiști care au petrecut vacanța de Crăciun în stațiunea Rânca. Nu a nins, vremea a fost ca de primăvară, dar iubitorii sporturilor de iarnă s-au bucurat de zăpadă. Pe pârtia din centrul stațiunii, se poate schia în condiții bune datorită stratului consistent de zăpadă artificială

Desi n-a fost zăpadă din abundență în stațiune, turiștii n-au regretat alegerea făcută. Mii de turiști din toate colțurile țării au petrecut Crăciunul la Rânca. "Vremea este foarte plăcută, ca de primăvară, dar se poate schia. Turiștii se bucură de zăpadă pe pârtii", a spus cabanierul Constantin Pănescu. 

Oaspeții s-au bucurat de tot felul de bucate tradiționale, unele preparate chiar în fața lor. Pentru ei, unii cabanieri au organizat chiar și spectacole de muzică live. Cine a vrut mai multă adrenalină după mesele copioase s-a bucurat de o plimbare cu ATV-ul pe cărările de munte. 

Circa 90% a fost gradul de ocupare în Rânca, de Crăciun. Ultima zi de vacanță a venit cu aglomerație în zona montană. Sensul de coborâre, in special, a fost aglomerat astăzi.

Sursa foto: Fb.com/Costi Rânca

Galerie foto






Vizualizări: 1,420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: