Un candidat şi-a dat demisia din viitorul post de deputat

Cristian Tudor, candidatul UDMR Gorj la alegerile parlamentare, şi-a depus joi demisia în alb din funcţia de deputat, pentru cazul în care va ajunge în Parlament. Tudor le cere tuturor candidaţilor să-i urmeze gestul în cazul în care nu reușesc să îndeplinească trei puncte solicitate de acesta.

Candidatul UDMR pentru un mandat de deputat, Cristi Tudor, dorește modificarea legii în așa fel încât parlamentarii să nu mai poată schimba partidele după ce au câștigat alegerile, dar vrea și ca parlamentarii să poată să-și retragă mandatul dacă mai mult de jumătate din cetățenii județului doresc acest lucru. ”Este un manifest la reformarea clasei politice, pentru că toți vrem acest lucru, dar nimeni nu face nimic în acest sens. Este vorba de demisia din funcția de parlamentar, dacă voi fi ales. Solicit tuturor candidaților să-și asume, printr-o demisie în alb, angajamentul de a-și manifesta voința politică în termen de șase luni de la preluarea mandatului pentru revizuirea Constituției, în sensul eliminării imunității parlamentare, pentru că mergem acolo nu să ne ascundem după o imunitate, mergem acolo să facem ceva pentru țară”, a spus candidatul UDMR, Cristi Tudor.
Acesta a mai spus că el crede că are mult de câștigat de pe urma scandalului din PSD și că bugetul cu care intră în campanie este unul limitat. ”N-aș putea spune că am un buget bătut în cuie. Aștept încă prețul de la afișe, de la pliante, am negociat un preț bun pentru bugetul meu care este al meu, personal, nu am în spate în firmă care să-și impună un om undeva, sunt banii mei și trebuie să-i drămuiesc foarte atent”, a spus Cristi Tudor, candidatul UDMR la Gorj.

Vizualizări: 956

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: