Un fost golgheter de la Pandurii a semnat cu Dinamo

Nu toţi jucătorii ocolesc Dinamo în perioada de criză prin care trece clubul. Oficialii din Ştefan cel Mare l-au convins pe fostul golgheter de la Pandurii, Andrei Blejdea, să semneze cu clubul din Liga 1.

Dinamo a reuşit să facă un transfer, într-o perioadă în care mai mulţi fotbalişti vor să scape de situaţia financiară gravă a acestui club. Mijlocaşul de bandă, Andrei Blejdea, fost golghter la Pandurii în urmă cu un an, a semnat cu Dinamo şi va purta tricoul cu numărul 19.

Blejdea a venit la echipa din Târgu Jiu în 2018, de la Academica Clinceni, el evoluând anterior numai în afara ţării, la echipe din ligi inferioare din Germania sau Slovenia. După ce, în prima parte a sezonului a jucat la FC Argeş, Andrei Blejdea a făcut pasul la Dinamo, prezentându-se la reunirea echipei care l-a format, el evoluând acolo ca junior până în 2014.

În prezent Dinamo riscă să piardă mai mulţi fotbalişti după plecările lui Borja Valle, Alex Gonzalez, Abdoulaye Ba sau Isma Lopez. Janusz Gol a anunţat că va lua o decizie în zilele următoare, din cauza restanţelor financiare.

Blejdea este deocamdată singurul jucător din Liga 1 care a semnat un contract cu Dinamo. "Ultima oară la FC Argeş, fotbalistul Andrei Blejdea (născut pe 22 iunie 1996 în Capitală) a semnat astăzi un contract cu Dinamo Bucureşti, valabil până la 30 iunie 2022”, a anunţat luni conducerea sportivă a clubului din Ştefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial.

Noul jucător dinamovist a efectuat deja vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Capitală şi a intrat în programul de pregătire al echipei, a mai anunţat Dinamo.

Vizualizări: 541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: