Un gorjean a plâns pe umărul Andreei Mantea

Prezentatoarea unor emisiuni mondene de la Kanal D a povestit cât de impresionată a fost de un gorjean care a abordat-o la o nuntă, pentru a-i spune cât a suferit după despărţirea de iubită. Bărbatul s-a pus pe plâns, lăsând-o pe Mantea fără cuvinte.

În timpul filmărilor pentru emisiunea „Se strigă darul”, Mantea a fost abordată de un domn care venise să discute despre o problemă sentimentală. „Am fost la nuntă, în Gorj, A fost foarte frumos. M-a luat deoparte un domn şi mi-a spus că e frumoasă emisiunea, că vorbim de iubire, dar e un lucru pe care nu îl înţelege. Sunt mulţi oameni care sunt acolo ca să îşi caute jumătatea, dar se vede că încă mai suferă după cei cu care au fost înainte. Mi-a spus că ar vrea să îl ajut. A început să îmi spună cât de mult o iubeşte pe fosta, cât de mult suferă şi cât de mult visează la clipa când se vor împăca. I-a greşit, dar spera să o găsească. Era bărbat în toată firea, s-a pus pe plâns, ce era să îi zic”, a povestit Andreea Mantea în cadrul emisiunii „Te vreau lângă mine”.

Andreea Mantea a devenit prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine”, după ce, anterior, postul fusese ocupat de Bianca Drăguşanu.

Vizualizări: 2,124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: