Un primar PMP din Gorj vrea să fie deputat. Condiţie!

Robert Păiuși are planuri mari. Primarul din Stejari își dorește un fotoliu de parlamentar. Primarul a anunţat că peste doi ani ar vrea să-și măsoare forțele pe listele de la alegerile parlamentare.

Primarul din Stejari, aflat la primul mandat, admite totuși că mai are multe de învăţat și demonstrat până atunci. Condiţia pe care şi-a impus-o singur este să încheie toate proiectele demarate în localitate. „Mai am foarte multe de demonstrat în comuna Stejari. În următoarele luni, comuna Stejari va deveni un adevărat şantier. Vom da drumul la lucrările de apă, la dispensar, la grădiniță, la stația de epurare și vreau să le finalizez ca, atunci când voi lua hotărârea, dacă voi reuși să finalizez și să-mi duc mai departe visul, ca în 2020, când vor fi alegerile parlamentare, să-mi găsesc locul acolo unde consider eu că îmi este”, a declarat Păiuși la un post de televiziune.

Robert Păiuși este primar de doar doi ani în localitatea Stejari. Anunță că a făcut demersuri să fie demarate lucrări de reparații și pe drumul județean care traversează comuna. „Până atunci, am multe de terminat în comuna Stejari pentru că este una dintre cele mai lungi și mai grele comune. Am drumul județean de făcut. Am promisiuni de la domnul Cosmin Popescu (n.r. președintele Consiliului Județean Gorj) că va începe, de anul viitor, să toarne asfalt pe drumurile județene. E și rușinos ca avem asfalt pe drumurile comunale și cele județene să fie proaste. Anul viitor, vor asfalta măcar cinci kilometri”, a încheiat primarul din Stejari.

Păiuși a fost ales, în 2016, pe listele Partidului Mișcarea Populară. Rămâne de văzut dacă va fi luată în calcul o candidatură a sa pentru un post de deputat. La ultimele alegeri, PMP Gorj nu a reușit să prindă vreun loc în Parlamentul României.

Vizualizări: 2,320

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: