Un șofer se judecă de doi ani cu Drumurile Naționale Târgu Jiu după ce o stâncă i-a distrus mașina

Un târgujian se judecă de aproape doi ani cu Secția de Drumuri Naționale Târgu Jiu. Omul cere daune în instanță după ce mașina i-a fost avariată serios în Defileul Jiului. O bucată de stâncă i-a căzut pe autoturism, în mers, în timp ce se întoarcea de la serviciu. S-a ales și cu mașina distrusă, și fără despăgubire.

Nicolae Feregan speră ca judecătorii să-i dea câștig de cauză și să obțină daune pentru ce i s-a întâmplat. Incidentul a avut loc în urmă cu doi ani. Tot în 2020, a dat în judecată Drumurile Naționale, dar procesul încă nu s-a încheiat.

Bărbatul a scăpat ca prin minune după ce un bolovan i-a aterizat pe mașină. "S-a desprins o stâncă, eu, evident, nu am văzut-o. A venit de sus şi mi-a lovit maşina. Costă peste 120 de milioane de lei vechi, manoperă cu airbag-uri, cu tabla, cu tot. Nu am reparat-o. Nu mi-am permis. Am dat în judecată Secția de Drumuri. Am fost la Poliția din Bumbești-Jiu, au văzut și domnii polițiști mașina, le-am arătat poze din Defileu, unde s-a întâmplat incidentul, undeva la limita dintre județele Gorj și Hunedoara", ne-a mărturisit bărbatul.

Acesta este nevoit să facă naveta și tranzitează Defileul Jiului de cel puțin trei ori pe săptămână. "Merg la serviciu, la Hațeg. Trec mereu prin Defileu și vă spun că merg cu teamă. Nu sunt singurul. Mai am colegi care fac naveta și ei. Toți ne temem pentru siguranța noastră. A devenit o loterie să mergi prin zonă. Mai ales acum, când am auzit de această tragedie care s-a petrecut duminică. Să moară un om nevinovat. Trebuie să se ia măsuri, să nu se repete tragedia. Mie mi s-a transmis cumva de un jurist de la SDN, că piatra care a căzut pe mașina mea ar fi fost aruncată de cineva de sus, de pe munte, ceea ce mi s-a părut hilar. Sper să avem câștig de cauză, să fim despăgubiți cei care am avut de suferit din cauza bolovanilor din Defileul Jiului", a mai spus bărbatul.

Reamintim că, duminică, un bărbat și-a pierdut viața după ce o bucată de stâncă de circa 60 de kilograme s-a prăbușit pe mașina sa.

Galerie foto




Vizualizări: 1,613

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: