Un spital din Gorj are nevoie urgentă de un radiolog și un anestezist

Conducerea Spitalului Orășenesc din Novaci încearcă să rezolve criza de medici de la această unitate medicală. Este nevoie urgentă de un medic radiolog, dar și de un anestezist, deoarece în acest moment spitalul lucrează pe aceste specializări cu contracte de prestări de servicii.

Postul de medic radiolog a fost scos de trei ori la concurs până acum, iar procedura va fi urmată în speranța că se va găsi un specialist dispus să lucreze la Novaci. Spitalul funcționează și fără un anestezist angajat de mai bine de o jumătate de an.

"Așteptăm să angajăm un radiolog și un anestezist. O să scoatem din nou posturile la concurs. Avem de mai bine de șase luni un anestezist cu contract de prestări de servicii, adică vine doar când sunt intervenții chirurgicale programate, nu este angajatul spitalului, și la fel procedăm și cu medicul radiolog. Avem nevoie de cei doi specialiști, nu facem angajări doar ca să angajăm.", a declarat Emil Grigore, managerul Spitalului din Novaci.

În perioada următoare, va fi scos la concurs și un post de medic ginecolog, pentru acest post fiind interesat un specialist tânăr.

Vizualizări: 1,055

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: