Universitatea Craiova părăsește Cupa României

Meciul dintre FC Argeș și Universitatea Craiova din Cupa României, faza grupelor, s-a încheiat cu victoria gazdelor de la Pitești, scor 2-1. Golurile au fost marcate de către Bertrand, în minutul 64, respectiv Tofan, în minutul 70, iar pentru olteni, a marcat Screciu, în minutul 55.

Universitatea Craiova a ieșit „șifonată” din această ediție a Cupei României părăsind competiția din grupe. Echipele care s-au calificat mai departe din grupa oltenilor sunt Hermannstadt și FC Argeș. Oltenii de la Craiova au mai rămas și fără antrenor după acest meci, Rădoi anunțând că intenționează să demisioneze.

Antrenorul s-a arătat profund deranjat de atitudinea celor din conducerea clubului, inclusiv de declarațiile făcute de către președintele Sorin Cârțu, omul care l-a dorit cu insistență în Bănie. „Semnalele care au tot fost după această partidă pentru mine au fost clare. Rezultatele nu sunt consecința unui joc slab. Dacă m-aș lua după nea Sorin (n.r. Cârțu), ar fi consecința unui joc slab. O să îi predau lui legitimația să revină la echipă. Înseamnă că a înțeles greșit mesajul. Trebuie să se termine lucrurile astea pentru că altfel Craiova nu va ajunge să câștige titlul. Nu făceam altceva decât să ne păcălim singuri. Îmi pare său că nu am reușit să ne calificăm în Cupă și îmi pare rău pentru ceea ce las în vestiar. Am ajuns la concluzia că nu pot să fac mai mult. Au apărut aceste lucruri care nu fac decât să dinamiteze și mai mult…”, a spus Mirel Rădoi după meciul cu FC Argeș.

Vizualizări: 304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: