Verificări la Albeni. Primarul, foc şi pară: Control pe linie politică!

Corpul de Control al prefectului de Gorj este în verificări la Primăria Albeni. Edilul Ionuţ Stan crede că totul este doar o răzbunare şi că i se trage de la scandalul izbucnit în urma conflictului cu doctoriţa Ramona Hortopan, consilier judeţean PSD. „Totul este dictat pe linie de partid. Am supărat PSD şi pe doamna doctor”, spune primarul.

În perioada 24 aprilie – 4 mai, Corpul de Control al prefectului Ciprian Florescu va constata dacă sunt nereguli la Primăria Albeni. Se vor verifica aspecte ce ţin de registrul agricol, regimul deşeurilor, situaţii de urgenţă, autorizaţii de construcţie, gospodărirea localităţii, precum şi modul în care edilul îşi exercită atribuţiile comunei. „Totul este dictat pe linie politică şi mi se trage de la scandalul cu doamna doctor Hortopan care este consilier judeţean, membru de partid. Am supărat PSD odată cu dumneaei. Acum politicul a trimis Corpul de Control să verifice dacă toate clădirile şi terenurile oamenilor sunt înregistrate pentru plata impozitului. Nu îmi vine să cred ce se întâmplă”, a exclamat primarul Ionuţ Stan.

Între timp, primarul aşteaptă şi el răspunsuri de la prefectul Ciprian Florescu. „Am solicitat sprijinul domnului prefect printr-o adresă. Am solicitat să mă ajute în rezolvarea situaţiei juridice a terenurilor din Câmpu Mare. Răspunsul dumnealui a fost că nu se poate rezolva această problemă. Îi transmit domnului prefect că a fost ales şi de oamenii din comuna Albeni şi nu a fost pus politic. Eu voi pleca atunci când voi vrea, nu când doresc alţii. Îi mulţumesc oricum pentru acest control”, a mai spus edilul.

Cheamă şeful judeţului la „pescuit”

Ionuţ Stan a trimis săgeţi şi către Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. „Am făcut numeroase adrese către Consiliul Judeţean Gorj în vederea reparaţiei drumului judeţean ce traversează comuna Albeni, acesta fiind foarte deteriorat! În urma precipitaţiilor de astăzi (n.r. marţi), invit reprezentanţii judeţului Gorj, dacă doresc să se relaxeze, la pescuit pe drumul judeţean”, a scris primarul pe contul său de Facebook.

Vizualizări: 3,260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: