Vicepremierul Costin Borc, la Târgu Jiu

Vicepremierul Costin Borc efectuează o vizită de lucru la Târgu Jiu. Acesta va fi prezent marţi la Târgu Jiu, unde se va întâlni cu autorităţile judeţene, principalul subiect fiind Complexul Energetic Oltenia.

Vicepremierul Costin Borc vine la Târgu Jiu, unde va avea întâlniri cu preşedintele Consiliului Judeţean Gorj şi sindicatele din minerit şi energie.

Judecând după câteva din acţiunile sale, Borc pare să-şi fi asumat responsabilitatea CE Oltenia. El este cel care i-a întâmpinat pe minerii care au mers pe jos la Bucureşti. Tot el a semnat cu aceştia un protocol în care îşi asuma întâlniri lunare cu cei din CE Oltenia.  Surse din compania energetică susţin că Borc nu este străin nici de mutările din societate, el fiind cel care l-a propus pe Remus Vulpescu. Acesta nu a mai fost numit şef la CE Oltenia, pentru că a refuzat, dar rămâne o variantă pentru noul Consiliu de Supraveghere.

O vizită a lui Borc la Târgu Jiu a solicitat, acum câteva săptămâni şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Borc va fi întrebat printre altele despre subiectul mutării sediului la Bucureşti, dar şi despre soluţiile pentru redresarea companiei. Deocamdată, la CE Oltenia Guvernul anunţă schimbări pe care nu le face, iar actuala conducere refuză să-şi asume decizii.

Vizualizări: 1,268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: