Virgil Drăgușin este noul prefect de Gorj. A depus jurământul

Astăzi a avut loc, la Instituția Prefectului Județului Gorj, ceremonia de învestire în funcția de prefect lui Virgil Drăgușin. Acesta a depus jurământul.

”În primul rând, mi-am propus ca în perioada următoare să gestionăm foarte bine organizarea alegerilor locale și parlamentare. Cu siguranță nu vor lipsi nici provocările din cadrul Instituției Prefectului, dar și problemele legate de județ, tot ceea ce înseamnă controlul de legalitate al autorităților publice locale. Îmi doresc ca, împreună cu colegii din Instituția Prefectului, să ducem cu succes la îndeplinire aceste provocări”, a transmis Virgil Drăgușin.

În cadrul acestei ședințe a fost prezent și Iulian Popescu, fostul prefect, care a ținut să îl felicite pe Drăgușin: ”Pentru mine a fost o mare onoare să reprezint județul Gorj în această funcție și să lucrez în interesul cetățenilor. Mandatul meu a fost plin de provocări și le mulțumesc celor care au înțeles ca respectarea legii este obligatorie. Urez mult succes lui Virgil Dragușin. Am toată încrederea ca va duce mai departe toate lucrurile pe care eu le-am început”.

Galerie foto


Vizualizări: 1,486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: