Zece autovehicule sechestrate la Târgu Jiu. Doar pe hârtie!

Autoritățile din Târgu Jiu au în acest moment, pe hârtie, un număr de zece autoturisme puse sub sechestru urmare a neachitării de către proprietari a impozitelor sau amenzilor. În realitate însă, niciun autovehicul nu a fost ridicat de autorități, asta pentru că mașinile nu sunt de găsit.

 Reprezentanţii Direcţiei Publice de Venituri Târgu Jiu spun că pur și simplu nu reuşesc să găsească aceste autoturisme puse sub sechestru. "Este vorba de mijloace de transport BMW, Audi, însă nu am intrat în posesia lor întrucât nu le-am putut identifica. Nici în trafic până la această dată organele de Poliție nu le-au identificat, deşi sunt transmise procesele verbale de sechestru de la data aplicării lor. Ele există în proprietatea persoanelor fizice, dar nu le-am putut identifica în vederea ridicării lor", a declarat Mariana Budulan, directorul Direcţiei Publice de Venituri Târgu Jiu.

Autorităţile spun că vor urmări toate aceste autovehicule puse sub sechestru până la stingerea debitelor. Proprietarii autovehiculelor puse sub sechestru au de achitat, de regulă, amenzi de circulație.

Reprezentanţii Direcţiei au povestit că într-o situaţie maşina pusă sub sechestru a fost identificată la Craiova, într-un târg de profil. Reprezentanţii RAR au verificat autoturismul și astfel au aflat că este pus sub sechestru înainte să fie vândut și l-au transmis autorităților din Târgu Jiu care l-au valorificat. În momentul de față, Direcția are la vânzare clădiri și terenuri ale unor societăți, iar de la persoane fizice bunuri de uz casnic și articole de mobilier.

Vizualizări: 1,639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: