Ziua porţilor deschise la Serviciul de Probaţiune Gorj

Serviciul de Probațiune Gorj organizează evenimentul ”Ziua Porților Deschise”, la sediul acestuia, situat în municipiul Târgu Jiu. Evenimentul va avea loc în data de 06 decembrie 2023, în intervalul orar 09:30 – 14:30.

"În cadrul evenimentului, vom prezenta activitatea Serviciului de Probațiune Gorj, rolul nostru în punerea în aplicare a măsurilor și sancțiunilor neprivative de libertate, precum și importanța colaborării interinstituționale și a sprijinului societății în reintegrarea socială a persoanelor care au săvârșit infracțiuni, atât prin intermediul unor prezentări, cât și prin interacțiune directă cu personalul de probațiune. Cu aceeași ocazie, personalul de probațiune va oferi posibilitatea să vizitați sediul Serviciului de Probațiune Gorj", transmit organizatorii.

La intrarea în instituție, fiecare persoană va trebui să prezinte un act de identitate valabil și să se supună controlului efectuat de reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Gorj. 

Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului „Correctional”, implementat de Direcția Națională de Probațiune în parteneriat cu Administrația Națională a Penitenciarelor, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, Penitenciarul Baia Mare, Penitenciarul Botoșani, Penitenciarul Târgu Mureș și Penitenciarul Vaslui) și cinci entități norvegiene, în perioada 2019 – 2024.

Vizualizări: 651

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: